APEL PENTRU EXTINDEREA BAZEI DE DATE A EXPERȚILOR CASTEL ÎN TRANSILVANIA

Programul Castel în Transilvania își imaginează viitorul printr-o comunitate și o rețea organizațională de sprijin pentru castelele și conacele din Transilvania care urmărește conservarea, restaurarea și valorificarea potențialului economic, cultural, comunitar și turistic al acestora. Castel în Transilvania își imaginează viitorul construind pe principiile adiționalității, sustenabilității, complementarității și relațiilor directe de la persoană la persoană, care împreună formează o rețea și o mișcare bazată pe încredere, valori comune și o viziune ce ia prezentul (starea castelelor și conacelor) ca atare și îl pune în serviciul viitorului.

Pentru a putea pune bazele implementării strategiei recent dezvoltate pe o expertiză vastă și solidă, Grupul PONT, inițiatorul demersului dorește să extindă baza de date a experților ce pot fi partenerii și colaboratorii proprietarilor, administratorilor și organizațiilor implicate în acest proces.

În ceea ce privesc domeniile vizate, dorim să avem o abordare deschisă, printre care putem enumera: atragerea și managementul unor surse de finanțare, turism, arhitectură, istorie și istoria artei, horticultură și botanică, dezvoltare economică și comunitară, antreprenoriat, drept, management de proiecte, însă nu ne rezumăm numai la acestea.

Profilurile experților vor fi publicate pa pagina web www.castelintransilvania.ro în română și www.castleintransylvania.ro în limba engleză sub rubrica EXPERȚI.

Pentru prima extindere a acestei baze de date vă rugăm să completați tabelul de mai jos și să ne trimiteți până la data de 25 aprilie 2016 la adresa office@pontgroup.org cu subiectul EXPERT CASTEL ÎN TRANSILVANIA.

 

Nume
 
Nr. telefon*
 
adresă e-mail*
 
domeniu profesional
 
scurtă descriere a expertizei profesionale
 
experiențe dobândite (proiecte)
 
cum vedeți rolul Dvs. în ceea ce privește restaurarea și valorificarea sustenabilă a castelelor din Transilvania
 
Curriculum vitae
DE ANEXAT, opțional în limbile română și engleză (sau maghiară, dacă există)
foto profil
DE ANEXAT, va fi încărcat pe pagina profilului expertului.
 

* Datele personale nu vor fi afișate public pe pagina web www.castelintransilvania.ro, însă pagina web va permite contactarea directă a expertului prin intermediul platformei.