FELHÍVÁS A KASTÉLY ERDÉLYBEN SZAKÉRTŐI ADATBÁZIS KIBŐVÍTÉSÉRE

A Kastély Erdélyben program az erdélyi kastélyokért és kúriákért cselekvő közösségben és szervezeti hálózatban képzeli el a jövőt, amely ezen épületek megőrzését, restaurálását és gazdasági-, kulturális-, közösségi- és turisztikai potenciáljának értékesítését szolgálja.

Annak érdekében, hogy a nemrég kidolgozott Kastély Erdélyben Stratégia végrehajtása minél átfogóbb szakmai alapokra helyezkedjen, az ezt kezdeményező PONT Csoport bővíteni kívánja azt a szakértői kört és adatbázist, amellyel tulajdonosok és működtetők, fejlesztéssel foglalkozó szervezetek és közintézmények együttműködhetnek a fent említett jövőkép elérése érdekében.

A szakterületek tekintetében széles merítést ajánlunk, amelyben többek között a pályázati forrásszervezés, turisztika, építészet és műépítészet, művészettörténet, történelem, kertészet és botanika, gazdaságfejlesztés és üzleti tervezés, jog, komplex projektmenedzsment szakterületeit kívánjuk érinteni, viszont nem zárkózunk el más szakterületektől sem.

A szakértői profilok magyar nyelven a www.kastelyerdelyben.ro (illetve a www.castelintransilvania.ro oldalon román nyelven és a www.castleintransylvania.ro oldalon angol nyelven) jelennek meg a SZAKÉRTŐK menüpont alatt.

 

A jelenlegi adatbázis-bővítés céljából kérjük, töltse ki az alábbi táblázatot és küldje el az office@pontgroup.org elektronikus postacímre 2016. április 25-ig, KASTÉLYSZAKÉRTŐ tárggyal.

 

Név
 
Telefonszám*
 
Elektronikus postacím*
 
szakterület
 
Szakmai tevékenység rövid leírása
 
Eddigi releváns tapasztalat (projektek)
 
Hogyan lehet releváns az ön munkája az erdélyi kastélyok fenntartható fejlesztésében?
 
Szakmai önéletrajz
MELLÉKELENDŐ, opcionálisan magyar, román és angol nyelven is.
Fotó
MELLÉKELENDŐ, a szakértői profilhoz kerül feltöltésre.
 

* Személyes adatait nem jelenítjük meg nyilvánosan a www.kastelyerdelyben.ro oldalon, azonban a weboldal lehetőséget arra, hogy bármely érdeklődő közvetlenül kapcsolatba lépjen Önnel.