FELHÍVÁS a második FORMULA interdiszciplináris műhelytáborba való jelentkezésre

Elindult a jelentkezés a Kastély Erdélyben program keretében második alkalommal megszervezendő FORMULA – interdiszciplináris műhelytáborba! Ezúttal a tábor célja a vargyasi Daniel-kastély (Kovászna megye) és az alsórákosi Sükösd-Bethlen várkastély (Brassó megye) újrahasznosítási tervének kidolgozása. A táborra 2016. december 9-15. között kerül sor. Helyszín: az olaszteleki Daniel-kastély (Kovászna megye).

Miről szól a FORMULA tábor?
– A hat napos tábor célja, hogy összehozzunk különböző szakterületen tanuló és dolgozó fiatalokat, nagyon széles körben – tájépítészektől közgazdászokon át designerek-ig, hogy együtt gondolkodjanak, együtt tervezzenek, több nézőpontból világítsanak rá egy lehetséges megoldásra. Készségeiket, szerteágazó tudásukat kamatoztassák, és megtanulják ötleteiket innovatív és hatékony megoldássá, szolgáltatássá formálni.
– A holisztikus tervezés módszere segítségével kreatív, innovatív megoldások kidolgozását tűzzük ki célul.
– Szakértők szakmai irányításával fogunk eljutni a probléma megfogalmazásától a tervezésen át egészen a modellezésig. Foglalkozunk az épületekkel és környezetükkel, környezetkímélő technikai megoldásokkal, lehetséges programokkal, online és offline kommunikációval, szervezeti és gazdasági működési modellekkel.

Vajon Neked szól?
– Szeretnél együtt dolgozni más szakterületek képviselőivel, hogy lásd, hogyan épülhet fel egy több pilléren álló üzleti terv?
– Szeretnéd szakterületed sajátosságait érvényesíteni és beépíteni egy interdiszciplináris újrahasznosítási tervbe?
– Szeretnéd megtanulni a Design Thinking tervezési stratégia módszertanát?
– Szeretnéd próbára tenni kreativitásodat úgy, hogy azt szaktudásodon keresztül kommunikálod?
– Szeretnél végre egy hasznos szakmai gyakorlaton részt venni?

Hogyan jelentkezz?
A táborban való részvétel ingyenes. 40 résztvevőt tudunk fogadni, akik számára a szakmai programokon kívül szállást és a napi 3 étkezést biztosítunk. A jelentkezéshez regisztrálj itt: https://goo.gl/XNCHQG 

Jelentkezési határidő: 2016. december 2., péntek este 21 óra. Visszaigazolás: 2016. december 4.

 

A FORMULA tábor facilitátorai:

Koltai Tamás
Biológus, az utóbbi időben városi zöld felületek, zöld homlokzatok, beltéri vertikális kertek és az intézményi kertészkedés foglalkoztatják. Kutat, dolgozik, önkénteskedik, kapcsolatokat és együttműködéseket épít, a rendszerszemléletű megközelítésben hisz.

Király Emese
Szociológus, közgazdász, marketing-kommunikációs szakember, coach, tréner, aki többéves gyakorlatot szerzett vezetőként, beosztottként, szabadúszóként, start-up cég és ügynökség tulajdonosaként is. Az elmúlt években induló és működő cégeket, szabadúszókat, start-upokat, művészeket és induló márkákat segített abban, hogy elérjék a céljaikat, megfogalmazzák értékeiket és megtalálják helyüket a piacon.

Kobrizsa Ádám
A Mindspace egyik alapítója, ahol lelkes csapattal dolgozik smart city témájú projekteken, valamint nem-formális oktatás és játékosítás (gamification) területeken. Építőmérnöki és szociológiai végzettséggel, a kulturális alapú városfejlesztés és az élhető város áll érdeklődése középpontjában, valamint a hálózati együttműködések gyakorlati megvalósítása.

Paput Márk
Rendszerállítással (család- és szervezetállítás) dolgozik terapeutaként és coachként Budapesten. A Personal Power Method megalkotója, ami a rendszerállítás segítségével segít fiataloknak legfőbb tehetségük megtalálásában és kibontakoztatásában. A Károli Gáspár Református Egyetemen végezte a pszichológia BA képzését, jelenleg a Trieri Egyetem mesterképzését fejezi be, munkapszichológia (coaching, training, szervezetfejlesztés, talent management) súlyponttal.

Sinkó Dániel
Újságíró, a Circle43 szervezetfejlesztési tudásmegosztó fórum elismert trénere. Trénerként, szervezetfejlesztőként és facilitátorként 2008 óta vezet csoportokat változatos témákban. Fő szakterülete az empatikus kommunikáció – ilyen irányú képzéseket 2012 óta tart. Ezen felül referenciái közt szerepelnek multinacionális környezetben tartott digitális átállás programok, csúcsvezetői tréningek, valamint nonprofit szektorban tartott csapatépítő, stresszkezelő és konfliktuskezelési tréningek is.

Az első, gyalui FORMULA táborról itt: https://goo.gl/eWPLAl és itt találsz információt: https://goo.gl/VhA1E5