Pregătiri de sărbători la domeniul Mikes din Zăbala

 

Castel în Transilvania se întoarce și anul acesta la minunatul Domeniu Mikes din Zăbala! În 7 decembrie între orele 10 și 17 vă așteptăm la diverse programe cu mult drag. Să ne jucăm împreună, să creăm obiecte decorative, să ne plimbăm în parcul castelului, să așteptăm împreună Crăciunul!

Atmosfera de sărbători va fi asigurată de ateliere de creație, turtă dulce, plimbare cu căruță trasă de ponei, spectacole pentru copii și jucăriile EduCastel, și pregătim programe și pentru adulți. Pentru a putea petrece ziua întreagă la eveniment, pregătim și un colț liniștit pentru mame și bebeluși.

Program provizoriu

Activități pentru copii

10:00 – 17:00
Creare decorațiuni de Crăciun

Cei mici și mai mari se pot bucura de crearea decorațiunilor de Crăciun, și pot lua acasă obiectele realizate. Cărți poștale de Crăciun, reni și brazi din beșe, ornare de turtă dulce și alte decorațiuni simpatice îi așteaptă pe tot parcursul zilei!

10:00 – 17:00
EduCastel

În cadrul proiectului EduCastel am realizat 12 de jocui și jucării care ajută copiii să învețe despre istoria castelelor transilvănene în timp ce se distrează. Caută castelele pe hartă, îmbracă figurinele în haine de epocă, găsește conturul castelelor, plantelor, animalelor – și șirul jocurilor nu se oprește aici!

10:00 – 17:00
Plimbare cu căruța

Căluți prietenoși îi așteaptă pe copii pentru o plimbare de mai multe ori pe parcursul zilei!

11:00 – 15:00
Fotografii festive! Hai în fața aparatului de fotografiat cu familia, cu prietenii, cu copiii sau pur și simplu într-un pulover haios – și poza va fi în mâinile tale în câteva minute!

11:30-13:00
Teatru de păpuși și vânătoare de comori cu Demeter Éva

14:30
Recital de muzică cu elevii școlii Molnár Józsiás din Târgu Secuiesc

15:00-16:30
Teatru de păpuși și vânătoare de comori cu Demeter Éva

17:00
Foc de tabără

Activități pentru adulți

10:00
Atelier de bricolaj
Creare obiecte de decor de Crăciun în atelierul Bloom Belle. Pentru primii 10 persoane (în ordinea sosirii), participarea este gratuită, după care participarea la workshop este posibilă printr-o contribuție de 45 lei.

Castel în Transilvania SHOP
Pe durata evenimentului vor putea fi cumpărate obiecte unice,inspirate de castele, realizate special pentru webshopul Castel în Transilvania. Cumpărătorul contribuie la Fondul Castel în Transilvania.

Alte activități
Pe lângă activitățile de interior, puteți cutreiera și grădina de castel. Atmosfera de iarnă va fi completă cu ceai și cafea fierbinte și vin fiert, iar bunătăți ca pâine cu untură și unt, tort de ciocolată, vargabeles, clătite, prăjituri cu dovleac, ștrudel cu mere, cookies vor fi disponibile la domeniul Mikes.

Domeniul Mikes așteaptă vizitatorii cu fascinantul parc englez cu lacuri frumoase și sala de evenimente renovată recent.

Evenimentul este organizat de programul Castel în Transilvania și Zabola Estate.