Lilla Rácz
Turizmus, marketing, pályazati implementáció, kulturalis eseményszervezés
  • Munkahely:
  • Daniel kastély, Olasztelek

Jelenleg az olaszteleki Daniel kastélyszálló működtetésével foglalkozom, a turisztikai tevékenység mellett nagy hangsúlyt fektetve a kulturális és szakmai hasznosításra is. Tulajdonosként tehát, a marketinges (kastélymarketing, turisztikai marketing, élménymarketing) szakterületen kívül nagyon sok más területre is kiterjed a tevékenységi köröm, beleértve a forrásszervezést, felujítás lekövetését, turisztikai egység működtetését, kulturális események lebonyolítását.

Úgy gondolom, hogy egy kastély revitalizációja nem egy fekete-fehér kérdés, szakmai, építészeti, gazdasági és kulturális szempontoknak kell találkozniuk, amelyeknek az összeegyeztetése néha nehéznek tűnhet. Eddigi tapasztalatom során ezt a holisztikus szemléletet sikerült kialakítanom, és ezt szívesen megosztom  másokkal is. Ugyanakkor a kastély-turisztikai marketing és termékfejlesztés szaktudásomat szívesen gyümölcsöztetném kastélyokat átfogó projektekben (kastélyszálló hálózatok, kastélytúrautak, tematikus rendezvények stb).
 
Eddigi releváns tapasztalat (projektek): Olaszteleki Daniel kastély restaurálása és működtetése (www.danielcastle.ro, www.1680.ro)